Nieuws

Klantenstop

Ik kan helaas door de drukte in mijn salon geen nieuwe klanten meer aannemen. Mocht dit in de toekomst veranderen, zal ik dit op deze pagina weer kenbaar maken. Dit is ook de reden dat er geen online-boekingen meer gemaakt kunnen worden,  ook niet voor mijn bestaande klanten. Dit kan namelijk niet ingesteld worden in het programma. 

Huidverbetering, 3 nieuwe topbehandelingen!

Ik ben erg blij om te kunnen melden dat ik 3 nieuwe topbehandelingen mag toevoegen aan de behandelingen die ik al aanbied. Dit keer zijn het 3 echte huidverbeterende behandelingen. Supermooie resultaten!

Vanaf nu te boeken voor de introductieprijs tot 31 december 2021:

💧Carboxy Therapie: direct glow, lifting, verbetering structuur Co2 zuurstof, gel + activatiemasker, nu €59,-

🌱Green Peel: zuiver biologische Peel met ingrediënten uit de zee, nu €69,-
🌸 Pink Shooter: nieuwe anti-aging behandeling dmv een pen met 19 mininaaldjes met een cocktail aan 56 huidverbeterende ingrediënten en peptiden, nu €79,-

Uiteraard voor het optimale resultaat kunnen deze behandelingen in kuurvorm, hiervoor gelden speciale prijzen.

Voor meer informatie over deze behandelingen, kijk bij HUIDVERBETERING of bel/app me op 06-53515073

 

Seizoensbehandeling Dr. R.A. Eckstein

We hebben weer een nieuwe seizoensbehandeling, de Dr. R.A. Eckstein winterbehandeling Deze behandeling zal gericht zijn op het herstellen van de huid door o.a.de verwarming binnen en kou buiten. 

Ervaar deze heerlijke oppepper voor uw huid en geest want ook hier mag u genieten van een serum dat ingesluist wordt, een pakking die op het herstel werkt en een ontspannen massage.

Boek deze behandeling bij de speciaalbehandeling en zet er in de notitie bij dat u graag de seizoensbehandeling wil. De prijs is hetzelfde als een speciaalbehandeling, namelijk € 55,00

 

Ik zie u graag in mijn salon!

 

Nieuwe maskers en serums van BeautyFace

BeautyFace biedt individuele maskers voor professioneel (salon) gebruik en thuisgebruik aan met maximale werking. De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op de huid. Door biologische ingrediënten te selecteren (bijvoorbeeld bio peptide, marine collageen, tarweproteine) en die individueel te verpakken, ontstaat een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging. Bij BeautyFace zoeken ze constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, -bescherming en -verjonging.