Nieuws

We mogen u weer gaan behandelen!!!

Vanaf woensdag 3 maart aanstaande mogen de contactberoepen weer aan de slag. Nou ik moet u zeggen, ik kan niet wachten!

Om een afspraak te maken voor de maand maart adviseer ik u om mij te bellen of te appen (06-53515073). Ik heb het online-boekingssysteem voor deze maand dichtgezet zodat ik het beter in kan delen nu iedereen graag zo snel mogelijk wil komen. Er zijn nog enkele plaatsjes in maart.

Als u langer wil/kan wachten. Vanaf april kunt u weer online een afspraak inplannen. Dit is nu al te boeken.

 

Seizoensbehandeling Dr. R.A. Eckstein

We hebben weer een nieuwe seizoensbehandeling, de Dr. R.A. Eckstein winterbehandeling Deze behandeling zal gericht zijn op het herstellen van de huid door o.a.de verwarming binnen en kou buiten. 

Ervaar deze heerlijke oppepper voor uw huid en geest want ook hier mag u genieten van een serum dat ingesluist wordt, een pakking die op het herstel werkt en een ontspannen massage.

Boek deze behandeling bij de speciaalbehandeling en zet er in de notitie bij dat u graag de seizoensbehandeling wil. De prijs is hetzelfde als een speciaalbehandeling, namelijk € 55,00

 

Ik zie u graag terug in mijn salon!

 

Let u op de onderstaande regels alstublieft?

Indien u weer een afspraak heeft staan om een van de behandelingen (kort of lang) te ondergaan, wil ik u graag vragen onderstaande “regels” in acht te nemen. 

Online een afspraak maken

Ook mijn salon gaat met de tijd mee. Heeft u al vaker gedacht: ik moet bellen maar het komt er niet van? Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om de afspraak online te boeken. U kan dan boeken op ieder moment van de dag met uw agenda ernaast en kijken wanneer het u het beste uitkomt!

 

En ziet u op de openstaande plaatsen geen mogelijkheid? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen zodat we kunnen kijken naar een oplossing (06-53515073)

Bij een online boeking ontvangt u tijdelijk een COVID 19 formulier met een aantal vragen over uw gezondheid. Zou u zo vriendelijk willen zijn dit in te vullen en terug te mailen?

Bij voorbaat dank!

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Nieuwe maskers en serums van BeautyFace

BeautyFace biedt individuele maskers voor professioneel (salon) gebruik en thuisgebruik aan met maximale werking. De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op de huid. Door biologische ingrediënten te selecteren (bijvoorbeeld bio peptide, marine collageen, tarweproteine) en die individueel te verpakken, ontstaat een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging. Bij BeautyFace zoeken ze constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, -bescherming en -verjonging.