Nieuws

Bij een online boeking ontvangt u tijdelijk een COVID 19 formulier met een aantal vragen over uw gezondheid. Zou u zo vriendelijk willen zijn dit in te vullen en terug te mailen?

Bij voorbaat dank!

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Seizoensbehandeling Dr. R.A. Eckstein

We hebben vanaf 1 oktober weer een nieuwe seizoensbehandeling, de Dr. R.A. Eckstein herfstbehandeling. Deze behandeling zal gericht zijn op het herstellen van de huid door o.a. zonschade en vochttekort.

Ervaar deze heerlijke oppepper voor uw huid en geest want ook hier mag u genieten van een serum dat ingesluist wordt, een pakking die op het herstel werkt en een ontspannen massage.

Boek deze behandeling bij de speciaalbehandeling en zet er in de notitie bij dat u graag de seizoensbehandeling wil. De prijs is hetzelfde als een speciaalbehandeling, namelijk € 52,50.

 

Ik zie u graag terug in mijn salon!

 

Let u op de onderstaande regels alstublieft?

Indien u weer een afspraak heeft staan om een van de behandelingen (kort of lang) te ondergaan, wil ik u graag vragen onderstaande “regels” in acht te nemen. 

Online een afspraak maken

Ook mijn salon gaat met de tijd mee. Heeft u al vaker gedacht: ik moet bellen maar het komt er niet van? Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om de afspraak online te boeken. U kan dan boeken op ieder moment van de dag met uw agenda ernaast en kijken wanneer het u het beste uitkomt!

En ziet u op de openstaande plaatsen geen mogelijkheid? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen zodat we kunnen kijken naar een oplossing (06-53515073)

Nieuwe maskers en serums van BeautyFace

BeautyFace biedt individuele maskers voor professioneel (salon) gebruik en thuisgebruik aan met maximale werking. De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op de huid. Door biologische ingrediënten te selecteren (bijvoorbeeld bio peptide, marine collageen, tarweproteine) en die individueel te verpakken, ontstaat een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging. Bij BeautyFace zoeken ze constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, -bescherming en -verjonging.