Nieuws

Klik hier om een tekst te typen.

Salon weer geopend!!!

Eindelijk de verlossende woorden dat de contactberoepen weer open mogen vanaf 18 mei! Wat een ontzettend fijn nieuws! Fijn ook dat er meerdere maatregelen gaan versoepelen voor verschillende branches. Ik begin weer maar wel met de maatregelen die geadviseerd worden en door de RIVM ook voorgeschreven zijn. Ik zorg ervoor dat alles uitermate goed gedesinfecteerd wordt (altijd al), ik draag zelf een mondkapje en een veiligheidsbril (bescherming voor ons beiden) en zorg voor desinfecterende handgel bij binnenkomst en verlaten van de salon. Indien handen wassen met water en zeep de voorkeur heeft, kan dit uiteraard ook.

Let allemaal op uw gezondheid, voorkomen is altijd beter dan genezen!

Ik zie u graag terug in mijn salon!

 

Let u op de onderstaande regels alstublieft?

Indien u weer een afspraak heeft staan om een van de behandelingen (kort of lang) te ondergaan, wil ik u graag vragen onderstaande “regels” in acht te nemen. 

Online een afspraak maken

Ook mijn salon gaat met de tijd mee. Heeft u al vaker gedacht: ik moet bellen maar het komt er niet van? Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om de afspraak online te boeken. U kan dan boeken op ieder moment van de dag met uw agenda ernaast en kijken wanneer het u het beste uitkomt!

En ziet u op de openstaande plaatsen geen mogelijkheid? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen zodat we kunnen kijken naar een oplossing (06-53515073)

Nieuwe maskers en serums van BeautyFace

BeautyFace biedt individuele maskers voor professioneel (salon) gebruik en thuisgebruik aan met maximale werking. De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op de huid. Door biologische ingrediënten te selecteren (bijvoorbeeld bio peptide, marine collageen, tarweproteine) en die individueel te verpakken, ontstaat een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging. Bij BeautyFace zoeken ze constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, -bescherming en -verjonging.