Huidverbetering

 

MICRODERMABRASIE

Een topbehandeling: MICRODERMABRASIE

Een microdermabrasie behandeling geeft snel hele mooie resultaten, al na één keer zie je al verschil. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Hoe werkt Microdermabrasie precies op de huid?

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen onder druk tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Hoe meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Wat doet Microdermabrasie met je huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn, is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Wat kan je behandelen met Microdermabrasie?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en onderstaande kan er mee behandeld worden:

fijne rimpels
huidveroudering
oppervlakkige pigmentvlekken
acne littekens (vlekjes)
zonneschade
rokershuid
grove poriën
grove huidstructuur
futloze huid

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en ben je ouder dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen. Een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Hoeveel behandelingen mag je doen? Je mag 2 maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als je een kuur volgt mag je 1 keer per week – 2 weken een behandeling ondergaan.

Is Microdermabrasie pijnlijk? Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs door sommigen als ontspannend ervaren.

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Het kan zijn dat de huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Soms komt het voor dat de huid heel lichtjes gaat schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

De nabehandeling van een Microdermabrasie behandeling

Jouw huid is na de behandeling heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. De eerste week na de behandeling is een sunblocker (SPF 30-50) aan te raden. Omdat jouw huid nu ook gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

Niet doen na de Microdermabrasie behandeling

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat je dit ook minimaal 2 weken voor de microdermabrasie behandeling niet hebt gedaan. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken.

Contra-indicaties voor de Microdermabrasie-behandeling

Er zitten wat contra-indicaties aan de microdermabrasie behandelingen.
Je mag GEEN microdermabrasie ondergaan bij:

moedervlekken
eczeem
psoriasis
huidontstekingen
koortslip
zonverbranding
vitamine A medicatie (Isotretinoine, Roaccutane)*
rosacea
huidkanker
actieve acne
herpes
actinische keratose
*Heb je vitamine A medicatie gebruikt dan moet je minimaal 9 maanden gestopt zijn hiermee.


Wat kost de Microdermabrasie behandeling
Niet onbelangrijk is uiteraard ook de prijs van deze effectieve behandeling
De prijs voor een behandeling is € 65,-
Een kuur van 3x binnen 3 maanden € 180,-
Een kuur van 6x binnen 6 maanden € 325,-

Bij aanvang van de behandeling/kuur bespreken we de conditie van de huid en de verwachte resultaten en behandelingen naar wens.

 

 

 

 

Carboxy CO2 behandeling

 

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler. Pigmentvlekjes vervagen.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

Deze behandeling is een heel aparte ervaring maar zeker geschikt en veilig voor elk huidtype. Er is al zichtbaar verschil na slechts 1 behandeling. Ik zal dit tonen aan de hand van voor en na foto’s.

Ter introductie is de prijs van deze behandeling €59,- (i.p.v. €69,-). 
In een kuur van 3x , iedere 3 weken een behandeling  betaalt u nu ter introductie €165,-

 

 

Green Sea Peel van KRX

 

Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd. De Green Sea Peel is 100% biologisch en zonder chemische middelen, zuren.

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

De activator bevat hyaluronzuur, glucaan en allantoïne om de huid te voeden en te verzachten en tegelijkertijd te behandelen met actieve stoffen uit de zee, voor een nog beter resultaat.

Nabehandeling: We raden aan om de Epiderm Plus gel aan  voor maximale hydratatie de eerste dagen. Deze kost €29,95.

– 24 uur lang de huid niet wassen.
– milde huidverzorging – geen zuren totdat de huid volledig verveld is.

-niet scrubben

-na 24 uur een SPF samen met de epiderm plus gel te gebruiken ter bescherming en hydratie van de huid.

Deze behandeling is een TOPPER voor anti-aging, acné, grove poriën, hyperpigmentatie.

Ook bij deze behandeling zullen we de resultaten vastleggen in voor en na foto’s.

Basiscontra-indicaties voor de meeste gezichtsbehandelingen.

 • schimmel- of virale huidinfectie
 • open wonden
 • huidkanker,
 • we raden mensen met schelpallergieën aan om het niet ook te gebruiken
 • het gebruik van isotretinoïne
 • zwangere vrouwen maar kan worden gebruikt door vrouwen die borstvoeding geven.

Ter introductie kost deze speciale behandeling nu €69,- (i.p.v. €79,-)

Voor een nog beter resultaat kan er een kuur geboekt worden 3x, iedere 3 weken een behandeling  kost nu ter introductie €195,- Hierbij krijgt u de Epiderm plus gel t.w.v. €29,95 KADO!

Pink shooter, superboost met 56 werkzame componenten 

De Pink-Aging-behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat  die fibroblastcellen willen stimuleren, het huidmetabolisme wil verbeteren via een dynamische activering (via injectie) van 56 werkzame  componenten.

1: Verbeterd de kleur en de textuur van de huid

Bevat glutathione: verheldert de huid en verwijdert vrije radicalen
Bevat 3 soorten enzymen: die bijdragen aan de synthese van glutathion in de huid
Bevat 10 soorten vitamine B-complex (vitamine B12): die de stofwisseling van de huid verbeteren.

2: Huidverjonging

 • Bevat groeifactoren, adenosine A2-receptoren, die de regeneratiecyclus van de huid snel helpen herstellen.
 • Bevat 6 soorten peptiden (EGF, FGF, IGF, TGF-b, cooper tripeptide), die de fibroblastcellen helpen vitaliseren, de fundamentele structurele raamwerken van weefsels
 • Bevat neuropeptidecomplex, een groeifactor die helpt bij het vitaliseren van fibroblastcellen en de groei van bloedvaten, die essentieel zijn voor het wondgenezingsproces

3: Hydrateert de huid

 • Bevat aminozuurcomplex, dat het gehalte aan NMF (natuurlijke vocht inbrengende factor) verhoogt
 • Bevat 1,4 miljoen Dalton HA met een hoog molecuulgewicht, wat het vochttekort van de huid kan verbeteren

4: Zorgt voor meer energie aan de cellen

 • Bevat vitamine B en aminozuur voor co-enzymsynthese
 • Bevat co-enzym Q10, de verbinding voor de aanmaak van ATP

Kortom een superbooster voor de huid met een WOW-effect!!!

In de salon doen wij deze behandeling ook in combinatie met de CO2-behandeling voor het optimale resultaat, voor een meerprijs van €17,50.

Ter introductie is de prijs voor deze fantastische behandeling €79,- (i.p.v. €89,-)