Bellabaci Massage

De Bellabaci Massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten, ontstaat er in de cup een vacuüm. De behandeling heeft een geweldige ontspannen en helende werking.

Bellabaci cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft een lichte roodheid, deze is niet blijvend.

Ervaar het zelf en boek een behandeling!

Bellabaci Facial Cupping Massage

 

 

De Bellabaci Facial Cupping heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuids bindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabel massage die de bloedcirculatie verhoogt en de dode huidcellen verwijderd. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen.

Voordelen:

* Verbetert de doorbloeding

* De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd

* Reinigt de poriën 

* Verbetert en verzacht littekenweefsel 

* Verstevigt de huid

* Betere opname van werkstoffen

* Toxines (gifstoffen) worden verwijderd

* Verminderd rimpels en fijne lijntjes

* Maakt verklevingen los

 

De Bellabaci Facial Cupping is te boeken in combinatie met de behandelingen waar reeds een gezichtsmassage bij hoort, dit is dan een aanvullende massage. De prijs hiervan is € 5,00 extra.

Bellabaci Body Cupping Massage

De Bellabaci Body Cupping Massage is voor iedereen die onder andere last heeft van: pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn en migraine.

De therapeutische gevolgen van de behandeling met de Bellabaci cups kunnen zijn: het verminderen van obstipatie, activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen worden afgevoerd en het verbetert  de spierspanning.

Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens om vet- en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie.

De Bellabaci Body Cupping Massage bestaat uit een rug-, nek-, schoudermassage. Deze zal eerst manueel gegeven worden en daarna met de cups afgesloten worden. De massage duurt ongeveer een uur. De kosten hiervoor zijn € 39,50.

Ook is het mogelijk om alleen de schouders en nek met de Bellabaci Body cupping te laten masseren. Zeker een aanrader bij pijn in de nek en hoofdpijn! Deze massage duurt ongeveer 20-25 minuten en kost € 22,50.